Charming prijzen

Ik werk graag open en transparant. Daarom ben ik hieronder duidelijk over het kostenplaatje.

Door mijn prijs duidelijk neer te zetten hoop ik dat je vertrouwen hebt in mijn goede bedoelingen. Natuurlijk werk ik voor een tegenprestatie maar ik wil ook trots zijn op mijn werk. Kun jij je vinden in deze gedachtegang? Neem dan contact met mij op.

Kennismakingsprijs – Ik lees en redigeer het eerste deel van je tekst, maximaal 1 A4.
Zo krijg jij een idee van mijn werkwijze en wanneer je de samenwerking verder aangaat heb ik al kennis gemaakt met je verhaal. Wanneer er relevante tips en trucs in me opkomen geef ik je deze ook door. € 25,-

Deze prijs geldt ook als je los van je manuscript je flaptekst wilt laten corrigeren. Gaan we een verdere samenwerking aan dan wordt dit bedrag van de uiteindelijke factuur afgetrokken.

Redactie verhaal – Lezen en redigeren van je verhaal dat uit één geheel bestaat. Dus geen boekwerk met hoofdstukken. Maximaal 7 pagina’s. Hier betaal je een totaalprijs van €150,- voor, ongeacht het aantal pagina’s of werkuren.

Redactie manuscript – Lezen en redigeren van een manuscript, deze tekst is opgedeeld in verschillende hoofdstukken en kan van lengte verschillen. Vandaar dat ik hier met een prijs per uur werk. Deze staat nu op €45,-.

Werk je liever met een pakketprijs? Benader me om eens te overleggen, ik sta altijd open voor een goed voorstel.

Redactie + Promotie – Wil je dat ik naast de redactie ook mee denk over de promotie van je werk? Hiervoor bereken ik 20% over het totaalbedrag van de redactie. Dit is optioneel en kan je ook achteraf nog aanvragen. Wat je hiervan kunt verwachten is het schrijven van een persbericht en andere promotiemiddelen, hulp bij de implementatie hiervan en indien gewenst een advies voor het gebruik van (sociale) media.

Tekstschrijven – Het schrijven van jouw tekst kan bestaan uit het bewerken van aangeleverde informatie of ik neem een interview af en werk deze uit. Hiervoor vraag ik €45,- per uur. Dit is onafhankelijk van het soort tekst.

Hier geldt ook dat ik open sta voor een goed voorstel.

Heb je een specifiek voorstel waar een andere prijs bij zou passen? Neem gerust contact met me op zodat we je idee kunnen bespreken. Wie weet vind ik jouw idee zo charming dat we kunnen werken aan een mooi verhaal.

P.S. Om verwarring te voorkomen, ik maak gebruik van de KOR regeling, zodoende reken ik geen BTW over de factuur.

Ben je tevreden over onze samenwerking? Schroom niet om me aan te bevelen binnen je netwerk!

%d bloggers liken dit: